جمع کثیری از دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در بیست و چهارمین دوره از مسابقات مقدماتی کتابخوانی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی به رقابت پرداختند.

به گزارش خبرنگار حوزه‌ی روابط عمومی دانشگاه، آزمون کتبی مرحله‌ی مقدماتی بیست و چهارمین دوره‌ی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در بخش کتبی، امروز دوازدهم آذر همزمان با سراسر کشور در واحد سبزوار برگزار شد که ۸۵۰ دانشجو و ۱۰ عضو هیئت علمی در این آزمون شرکت نمودند .

این آزمون در دو بخش دانشجویی و استادان برگزار شد که استادان در دو رشته‌ی تفسیر قرآن کریم و نهج‌البلاغه و دانشجویان در ۱۰ رشته تفسیر قرآن کریم، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زیارت عاشورا و جامعه‌ی کبیره، نماز، ترجمه‌ی قرآن کریم به انگلیسی، احکام برادران، احکام خواهران، زندگانی پیامبر (ص) و آشنایی با مفاهیم نهج‌‌البلاغه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این آزمون هر ساله در دو بخش کتبی و شفاهی با استقبال کم‌نظیر دانشجویان با هدف آشنایی با دو ثقلین قرآن و عترت علیهم‌السلام در واحد سبزوار برگزار می‌شود.